Snimak koji je oduševio celu Srbiju: Policajci pod rotacijom jurili auto-putem, imaju jak razlog za to (VIDEO)

|

Na društvenim mrežama objavljen je nesvakidašnji snimak na kome se vidi kako policijsko vozilo pod rotacijama vozi auto-putem ispred automobila u kojem se nalazi trudnica, ne bi li joj pomogli da što brže stigne do Narodnog fronta. Vremena je veoma malo, a beba je na putu.

Ušavši u “mercedes”,u Beogradu je bila gužva, a treba što pre stići do porodilišta. Srećom, u tom trenutku policijska patrola pali rotaciju i juri ispred tog automobila, kako bi obezbedila što brži i što bezbedniji prolaz automobilu u kom je trudnica.

Naime, ovo nije prvi put da su policijski službenici pomogli nekoj porodilji da brže stigne do porodilišta i da se izbavi iz gužve.

Ovaj snimak objavljen je na Instagram i Fejsbuk stranicama serbialive_beograd. U pitanju je trenutak kada se automobil sa trudnicom uputio ka GAK Narodni front.

– Već drugi put, druga godina, ali druga trudnica, policija pomaže da stignemo do Narodnog fronta. Evo jednog lepog snimka, da napomenem isti vođa smene od prošle godine, jedno veliko HVALA ZA POLICIJU – stoji u opisu videa.

Na snimku se čuju ljudi iz “mercedesa” koji su oduševljeni ovim potezom policajaca.

– Kako nam pomaže policija da vodimo trudnicu da se porodi, svaka čast, svaka čast – kaže muški glas, koji je verovatno vozač, dok ženski glas dodaje “Naša policija legenda, bre, legenda, hvala sine”.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs