Ćerka Jovana Memedovića oduševila sve: Manekenka za isto odelo dala 2.000 evra, a evo gde je Maša kupila za male pare

|

Voditelj Jovan Memedović bio je u centru pažnje kada ga je u pretposlednjem izdanju kviza Potera pohvalio Tragač, međutim sada svi pričaju o njegovoj ćerki Maši.

Maša Memedović veoma je popularna na društvenim mrežama gde privlači veliku pažnju svojim objava.

Ona često promoviše svoj prirodan izgled, putovanja, a pratiocima voli da deli i modne savete. Ona često ojavljuje slike i snimke na Instagramu, na kojima otkriva detalje iz privatnog života, pa su tako bili u prilici da vide da je ovog leta zavrnula rukave i otišla u berbu malina.

Sada je rešila da otkrije kako se kopira skupoceni stajling Hejli Biber, pa je ponela istu odevnu kombinaciju baš kao i slavna manekenka.

Manekenka i supruga Džastina Bibera je pre nekog vremena na svom Instagramu objavila sliku na kojoj nosi “The Attico” oversize odelo na pruge sa chunky crnim čizmama i sjajnom torbom preko ramenaa sada je Maša objavila svoju verziju ove skupocene kreacije. “Videla sam da Hajli Biber nosi odelo na pruge, pa se setih da sam kupila isto takvo u second handu za hiljadarku”, stoji u opisu Mašine objave.

Jedina razlika je u ceni i u tome što je Mašino sivo odelo “Hugo Boss”, dok je Hejlina kreacija sakoa 1.500 evra i pantalone 999 evra.

“Svaka čast Mašo”, “Lepšte ti stoji nego njoj”, neki su od komentara.

Izvor: mondo.rs