Zvezdan Slavnić napokon otkrio zašto se pomirio sa Anđelom: “Malo mi se…”

|

Učesnik “Zadruge” Zvezdan Slavnić razgovarao je sa pevačicom Zoricom Marković o svom odnosu prema Ani i Anđeli, pa je i otkrio zašto se ponovo pre par dana pomirio sa Crnogorkom Anđelom.

– Juče sve ono sa malom. Ona je rukom jako udarila o staklo. Dolazim u sobu i kažem baš je udarila rukom! Ona je odgovorila da je mnogo gledala Dalilu! Sinoć si došla zbog mene da me spasiš, a onda sam trebao da se raspravljam i sa njom. Ti nemaš empatiju! Do juče sam bio sa njom, a sada dete udarilo ruku. – rekao je Zvezdan.

– Trenutno si najomraženiji lik u Srbiji, a evo i zašto. Prevario si ženu, odjavio malu, otišao, vratio se, ne znaš uopšte gde ćeš. Logično po meni, po svetu ne, mala spava ceo dan, od toliko planova ona tebi saopšti da neće da bude sa tobom, ti ćutiš i to je bilo najpametnije. Ona je iznela tri verzije vašeg odnosa, sve ide na tvoju adresu. Vrti svoju priču, htela je da je svi napadnemo, da ona bude žrtva a to joj nije uspelo. Ana i ti komunicirate normalno, a onda mala izjavljuje da će se boriti za tebe. A pre 15 dana je rekla da će roditi dete sebi, ovaj čovek me ne zanima, rodiću ga sebi. Moraš sve da definišeš – rekla je Zorica.

– Ja sam definisao sa malom, nema više ništa, rekao sam joj sve što sam imao. Ona mišljenje menja svake sekunde, neću da čačkam da ne bi došlo do onoga od juče. Neka sam najomraženiji, nije mi poenta da Anu spustim, a da se ja uzdignem – izjavio je Zvezdan.

– Ljubio sam se sa njom, bilo je polu, polu. Malo iz inata, malo mi se ljubilo sa malom – dodao je Zvezdan.

– Ja znam ko si ti, ali zašto si došla. Ako hoćeš da me uništavaš reci mi da znam. Ja jedini ovde ne lažem, ja sam uradio šta jesam ali da mogu vratio bih vreme. Uradio sam u životu mnogo gluposti i šta sada da radim. Sa malom nije moglo da se reguliše i to je to – rekao je Zvezdan.

– Ispada da je mala na čekanju, ali ona kada kaže da će da čeka, onda lepo kažeš čekaj me ili nemoj da me čekaš. Kažeš, ja sam ničiji, krećem sam u svoju borbu, mala te ne čeka, funkcioniše kako tako – objasnila mu je Zorica.

Izvor: kurir.rs