Čedina supruga Jelena sve negirala: “Ovo nema veze sa razumom, pravim grašak – Povraća mi se od Srbije”

|

Policija na Novom Beogradu dobila je oko 10 časova informaciju da je došlo do sukoba između lidera LDP Čedomira Jovanovića i njegove supruge Jelene. Prema saznanjima medija, policija nije zatekla nikoga u stanu. Spremačica je demantovala da je došlo do sukoba.

U međuvremenu, portalu “Nova” javila se Jelena Jovanović, Čedomirova supruga, koja demantuje da je došlo do sukoba.

“Spremam ručak za tri devojčice koje su u školi. Pravim grašak, to ne radi pr3bijena žena. Mnogo mi je teško jer će moja deca ovo da čitaju. Meni ovo ne treba u životu, ja živim miran život, vratila sam se s puta sve je okej i sve je super”, rekla je Jelena i dodala:

„Najobičnije gluposti, mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam da li je to bio Čeda, kažu zvao je neki Čeda, da rezerviše rođendan u igraonici. Ovo je neka nameštaljka, ovo nema veze sa razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri devojčice su u školi, ja pravim ručak, ovo su sr*nja“, rekla je ona vidno uznemirena i dodaje:

“Povraća mi se od Srbije. Ne mogu ovo da podnesem. Svašta su objavljivali o meni. Kako da dokažem da se neke stvari nisu desile? Moja deca i njihovi drugari će čitati ovo.. Ovo je van pameti, ovo nema smisla. Kome da prijavim? Šta da prijavim? Sud će za sedam godina da donese odluku“, naglasila je ona za portal “Nova”.

Izvor: nova.rs