Skandal u studiju uživo: Tea Tairović pobesnela na pitanja voditelja, pa počela da ga vređa – Ispričala sve o hapšenju na aerodromu

|

Pevačica Tea Tairović gostovala je u emsiji “Puls Srbije” kod popularnog voditelja Ivana Gajića, i to je njeno prvo pojavljivanje u javnosti od vesti da je tokom vikenda uhapšena na aerodromu pri povratku iz Nemačke.

“Ja ovde nisam došla da pričam o ružnim, već o lepim stvarima. Izgovoriću samo jednu jedinu stvar, a to je da su navodi netačni, da ja niti sam bila uhapšena, niti sam bila lišena slobode”, rekla je pevačica i dodala:

“Navela sam da nisam bila ni prevedena ni uhapšena, ali nije novo da postoje neprijatnosti na aerodromima. Navodi su netačni, a što se tiče novca, neukusno je pričati o tome”, kratko je rekla Tea Tairović, koja je odlučna da ne želi ništa više da komentariše sem onoga što je već napsiala na svom Instagramu, a to je da je bilo neprijatnosti koje svakome može da se desi.

Voditelj Ivan Gajić na veoma fin i diskretan način je pokušao da pevačici postavi pitanje o intimnim snimcima, što je nju posebno razbesnelo.

“Hiljadu i jedan put nisam odgovorila na ta pitanja, šta vas tera da me pitate to. Vi mene ovim pitanjem ne poštujete”, rekla je Tea Trairović i istakla da na takva pitanja neće više nikada odgovarati.

Svađa se nastavila do kraja emsije, kada je pevačica počela da vređa voditelja, ne mogavši da se suoči sa činjenicama koje je izneo.

“Ako ti imaš problem sa pitanjima, to nije naša stvar, sva pitanja su bila na mestu, to je ono što se pisalo po medijima, a ti si ovde imala sav prostor da kažeš sve šta ti je na srcu, ali si se odlučila da mene napadaš”, zaključio je voditelj Ivan Gajić.

Izvor: kurir.rs