Brena i Boba ulažu 50 miliona evra u hotel na Zlatiboru: “Imamo nekoliko projekata – Sad pokrećemo investiciju u Majamiju”

|

Lepa Brena i Boba Živojinović već godinama vode nekoliko uspešnih biznisa, od čega ubiraju milionske prihode. Ipak, oni ne staju na tome, pa su odlučili da investiraju u turizam i izgrade luksuzni hotel na Zlatiboru, u koji će, kako tvrdi Boba za medije, uložiti oko 50 miliona evra.

Kako otkriva izvor “Kurira”, hotel će, pored standardnih soba, posedovati i predsednički apartman, nekoliko konferencijskih sala, bazene i spa, veliku igraonicu za decu, kao i vinski podrum gde će držati svoja vina koja će služiti gostima. Biće i spoljašnjih i unutrašnjih bazena, namenjenih za sve uzraste, a dosta finansija će usmereti i u saune, sobe za relaksaciju i masažu.

“Mislim da sam se ostvario kao teniser, kao muž, kao roditelj i to mi je sasvim dovoljno. Ono kad se mi šalimo o tome “muž Lepe Brene”, ko stoji iza toga, stoji Boba Živojinović sa imenom, prezimenom, finansijama, edukacijama, poslom. I to jeste, mi jesmo porodica. Moji prijatelji znaju o čemu pričam. Sve što sam radio, radio sam po intuiciji i pravio mojim parama. Ja sam osnovao “Grand” produkciju za dve nedelje”, rekao je on i dodao:

“Imamo nekoliko vrlo ozbiljnih projekata. Radimo ozbiljne investicije. Na Zlatiboru ulažemo skoro 50 miliona evra. Sad krećem investiciju i u Majamiju”, otkrio je Boba.

Inače, Živojinovići godinama imaju firmu za čišćenje fasada, krovova, staza, ali i puteva i uklanjanja grafita sa zidova. Takođe, vlasnici su vinarije u Šidu, a planiraju da investiraju u nekretnine i u Majamiju i na Maldivima.

Izvor: kurir.rs