Bivši muž i sin Gorice Nešović utučeni i nemi od bola: Tih i dostojanstven oproštaj od omiljene voditeljke (FOTO)

|

Poslednji ispraćaj mnogima omiljene novinarke i voditeljke Gorice Nešović zakazan je za danas u 14 časova na groblju Orlovača. Najbliži članovi porodice, prijatelji i kolege okupili su se da isprate Goricu koja će zauvek živeti u njihovim uspomenama.

Medijima nije bio dozvoljen pristup događaju, ali, kao što to obično biva, neke fotografije stigle su sa današnjeg ispraćaja voditeljke a na njima je zabeleženo prisustvo bivšeg muža Gorice Nešović, poznatog TV lica Slobodana Nešovića Loke, kao i Goričinog najboljeg prijatelja i dugogodišnjeg kolege Dragana Ilića.

Loka i Dragan pristigli su na ovaj tužan događaj među prvima. Mnogi prijatelji, saradnici i rođaci su za Goricu ostavili vence i cveće a takođe nisu mogli da zadrže suze.

U prethodnim danima mnogi poznati su se javno opraštali od Gorice, svako na svoj način, te je bilo dosta kolumni, zajedničkih fotografija, sećanja na prelepe dane provedene sa njom, a njen dugogodišnji kolega Dragan Ilić oprostio se od Gorice na poseban način, puštanjem njenih omiljenih pesama u nekada zajedničkoj emisiji.

Izvor: story.rs