Bila je u centru skandala sa fudbalerom koji je oženjen: Svi su videli njihove zajedničke slike, a evo kako ona sada izgleda (FOTO)

|

Prošle godine je kao grom iz vedra neba odjeknula vest o razvodu para koji je javnosti delovao najskladnije. Mediji su otkrili da je u pitanju preljuba, ali i naveli imena nekoliko potencijalnih lepotica koje su zaludele pamet fudbaleru. Pevačica Šakira i fudbaler Žerar Pike rastali su se posle punih 12 godina braka.

Dok se nije saznalo da je u vezi sa studentkinjom, Pikea su dovodili u vezu i sa starletom iz Makedonije, Draganom Spasovkom, koja na Instagramu  ima sliku sa njim. Ona tada nije želela da potvrdi niti da demantuje aferu, već je medijima rekla samo:

– Priča o nama je vrlo aktuelna u Bugarskoj, ali ne bih ni potvrdila ni demantovala u ovom periodu – rekla je Spasovska za medije koji su počeli da pišu tamo o njima.

“Naravno da znam Pikea, imamo i zajedničke slike. To je nešto što ne mogu da poreknem. Ali o svim ostalim detaljima o svemu što kruži u javnosti, ne smem sada da govorim.” Pogledajte kako sada izgleda Dragana!

Izvor: mondo.rs