Bebisiterka Ane Volš otkrila šta je Brajan radio nakon njenog nestanka: Sumnjao u Aninu vernost pa unajmio privatnog detektiva

|

Brajanu Volšu juče se sudilo, nakon što je porota pronašla dovoljno dokaza za podizanje optužnice za krivično delo. Tokom suđenja izneto je mnogo novih detalja o celom slučaju, a tako i da je bebisiterka otkrila detalje policiji.

U danima nakon nestanka Beograđanke bebisiterka je čuvala njihovo troje dece i tada je primetila da je Brajan promenio sve tepihe u prizemlju njihove kuće, kao i kantu za smeće, a takođe i promenio bravu podruma.

U danu kada je Ana Volš nestala, njen suprug Brajan je bebisiterki rekao da će on i Ana, otići na kasni branč, ali je nešto kasnije rekao bebisiterki da su promenili planove i da je Ana morala da se vrati u Vašington.

Inače, tokom samog suđenja, tužilaštvo je otkrilo da je Brajan Volš sumnjao u vernost zbog čega je preko majke angažovao i privatnog detetktiva. Oni su naveli i da bi motiv krivičnog dela mogao biti to što je supruga planirala da ga ostavi i sa decom se preseli u Vašington.

Izvor: espreso.co.rs