Nova afera “mito” drma Zvezde Granda: Ovog puta na tapetu poznati muzičar – Sam priznao da je upleten u skandal

|

U medijima se pojavila informacija kako Đorđe David navodno uzima novac od takmičara “Zvezda Granda”, zbog čega se on odmah oglasio i demantovao sve navode.

Đorđe David je kao i uvek, otvoreno progovorio je o navodnom uzimanju mita od takmičara u “Zvezdama Granda”.

“Imamo novi lonac koji je spakovan pre neki dan, ali neću da imenujem. Optužuju da sam ja od očeva uzimao pare, a da sam sa devojkama imam latentne flertove, to je van pameti! Sve je lako za proveriti, pa svi znamo ko su momci i devojke koji su prošli kroz takmičenje, pa evo okrenite njih i roditelje njihove. Da li mislite da bi Popović budalu koja radi takve stvari držao dva minuta iza kulisa. Bilo bi samo “Majstore tamo su vrata i putuj!”, ispričao je Đorđe David.

Na pitanje koji je motiv za takvo nameštanje, muzičar je kratko objasnio:

“Mislim da ovo takmičenje opstaje mnogo dugo i nije im jasno kako jer u koji god lonac da se stave “Zvezde Granda” zadržavaju svoj pečat. Popović je mastermajnd u celoj priči i nepogrešivo tačno vodi cirkus, a mi kao zveri u cirkusu znamo tačno koji je naš zadatak”, rekao je on.

Podsetimo, nedavno je Zvezde Granda pogodila afera da je Snežana Đurišić primala mito od učesnika, što je pevačica odmah demantovala.

Izvor: kurir.rs