Na vest o Anastasijinoj trudnoći Gudeljeva majka povukla neočekivani potez: Sada je jasno u kakvim su odnosima (FOTO)

|

Juče je medijima odjeknula vest da Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj čekaju bebu. Cecina ćerka trudničke dane provodi u Španiji sa svojim dečkom i srećnija je nego ikad, a kako na celokupnu situaciju gleda svekrva Anastasije Ražnatović, Olivera Gudelj mnoge zanima, budući da je oko njihovog odnosa bilo dosta spekulacija.

Nemanjina majka Olivera i sestra Vanja iako je u prvi mah delovalo da sa Anastasijom imaju dobar odnos, iznenada su se odlučile na krupan korak. Otpratile su izabranicu svog sina i brata na “Instagramu”, te se na ovu temu u medijima spekuliše i po mišljenju mnogih, upravo njih dve dovele su do veoma neprijatne situacije i narušenih porodičnih odnosa.

Zašto ženski članovi fudbalerove porodice sa Tasom ne žele kontakt, niko ne zna, na ovu temu glavni akteri se ne oglašavaju, a mnogi su zaključke o animozitetu koji gaje prema devojci svog sina i brata izvodili na osnovu njihovih Instagram profila koji su detaljno analizirani.

Budući da je svaka objava Nemanjine majke dovođena u vezu sa Anastasijom na razne načine, gospođa Gudelj rešila je da tome stane na put, te je ugasila svoj Instagram nalog i otvorila jedan koji deli sa svojim suprugom a koji je zaključala, te se može zaključiti da nije želela da se susreće sa nezgodnim pitanjima i komentarima, naročito sad kada je unuče na putu i kada bi trebalo da sa ostalim članovima porodice Tasi bude najveća podrška.

Izvor: story.rs