Anica Lazić podelila trenutak najveće sreće sa Ristovskim: “Vredelo je, hvala ti, živote” (FOTO)

|

Kada se saznalo da su Lazar Ristovski i Anica Lazić u ljubavi, mnogi su bili zatečeni. Ređala su se brojna pitanja, a među njima i ono najvažnije – šta mlada devojka radi sa ostvarenim muškarcem koji ima sinove koji su njeno godište.

Ipak, ljubav ne zna za godine, pol, novac i priliku, kada leptirići u stomaku prorade, sve se zanemaruje.

U samom početku verovalo se da je u pitanju tek propratni flert, možda prolazna avantura, ali izgleda da je ljubav Lazara Ristovskog i Anice Lazić, jaka, snažna, stabilna, satkana na dobrim temeljima.

Činjenica je da se odrastao muškarac, koji iza sebe ima renome i godine iskustva, ne bi na društvenim mrežama hvalio nečim čemu ne vidi budućnost.
Pored Anice on vidi novi početak nakon razvoda od Danice Ristovski i to je očigledno. Oni koji ga poznaju tvrde da je zaljubljen do ušiju, a tome najbolje možda svedoči to što je svojoj izabranici dao ulogu u seriji “Drim tim” iako nije školovana za to.

Anica je pored novog partnera stekla popularnost, mediji malo-malo pa pišu o njoj, a zahvaljujući tome napravila je i nove poslovne saradnje.

Ono što vezu pomenutog para, osim ljubavi, definiše je i veliko poštovanje i poverenje. Anica je nedavno bez Lazara otputovala na Maldive, gde uživa u belom pesku i stvaranju uspomena. On je, s druge strane, u Beogradu neko vreme stvarao nove ideje i projekte, a onda joj se u neko doba pridružio.

Da se Anica divno provodi i da su ovo zasigurno trenuci njenog najvećeg zadovoljstva i sreće, upkos odsustvu glumca, svedoče njene reči:

“18 sati putovanja; 2 aviona; 1 hidroavion. I svaki put kad sednem na ovaj pesak, pomislim – vredelo je. Hvala, živote.”

Izvor: story.rs