Anastasija proslavila 24. rođendan: Došlo pola estrade, ali i Cecina majka i jedna od Arkanovih ćerki (FOTO)

|

Anastasija Ražnatović je sinoć proslavila 24. rođendan na kojem je okupila oko stotinu gostiju, među kojima je bilo dosta estradnih ličnosti. Proslavi su prisustvovali i Saša Popović i Suzana Jovanović sa ćerkom Aleksandrom, koja je došla u neobičnom izdanju, u šarenom sakou koji nije ostao neprimećen.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović stigli su držeći se za ruke, a pevačica je za ovu priliku bila u širokoj narandžastoj haljinici. Tu su bili i Milica Todorović, Marija Šerifović, Aleksandra Mladenović, Đorđe David, Viktor Živojinović, Katarina Grujić, Sanja Marinković, Marijana Mateus i mnogi drugi.

Pored brojnih prijatelja i kolega, na Anastasijin rođendan bilo je i dosta rodbine. Cecina majka Mira i otac Slobodan došli su na rođendan unuke u elegantnom izdanju – deda u odelu a baka u čipkanoj haljini golih leđa i u zlatnim sandalama.

Veliku pažnju privukao je i dolazak Anastasijine polusestre Anđele, inače jedne od Arkanovih ćerki, koja nije želela medijsku pažnju.

“Gde si, sestrice”, obradovala se Anastasija čim ju je videla, a Anđela je zagrlila i uputila čestitke za rođendan. Anđela je, inače, rođena 1980. godine u vezi Željka Ražnatovića i glumice Ljiljane Mijatović. Završila je Bogoslovski fakultet, a objavila je i zbirku pesama.

Izvor: kurir.rs