Anastasija plakala na tribinama: Nakon gubitka bebe bodrila Nemanju Gudelja, a on se odmah oglasio – “Za nju” (VIDEO)

|

Nemanja Gudelj zaigrao je juče u finalu Lige Evrope u Budimpešti, a tokom ove utakmice podršku mu je pružala devojka Anastasija Ražnatović, koja je nedavno izgubila bebu. Pošto je Nemanjin tim odneo pobedu, na tribinama se slavilo, a Anastasija i Gudeljev vozač i prijatelj, Rašid zaplakali su od sreće.

Iako prolazi kroz težak životni period, Anastasija je ipak bodrila svog dečka sa tribina, a Gudeljev prijatelj je ovaj emotivni snimak objavio na Instagramu.

– Posle svega što se desilo ove godine, ovako treba da bude, hvala Bogu – objavio je Rašid ispod snimka na kom plače od sreće sa Anastasijom.

Nakon pobede njegovog tima, Nemanja je objavio sliku sa terena na kojoj je napisao:

– Za nju, za njega, za tebe – napisao je Nemanja na španskom jeziku.

Podsetimo, Nemanja Gudelj, je ponedeljak podelio sa svojim pratiocima loše vesti, da su izgubili bebu u petom mesecu trudnoće.

– Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti – objavio je Gudelj.

Inače, kako se nezvanično saznaje, Anastasija Ražnatović će se vratiti u Beograd nakon Nemanjine utakmice u Budimpešti, u naredna dva dana. U rodni grad stiže posle odsustvovanja od nekoliko meseci, a s obzirom da prolazi kroz težak period, sada su joj potrebni mir i podrška, a u porodičnoj vili na Dedinju će se zadržati dve nedelje, a možda čak i mesec dana.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: 24sedam.rs