Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli veridbu: Nakon samo nekoliko dana pukla rijaliti ljubav, evo šta ih je odalo (FOTO)

|

Po svemu sudeći Filipu Caru i Aleksandri Nikolić više ne cvetaju ruže u ljubavi. Da su se pojavili prvi problemi u njihovoj idiličnoj ljubavi svedoče društvene mreže na kojima više ne prate jedno drugo.

Javnosti je poznato da su tokom trajanja rijalitija imali veoma burnu romansu, ali su poslednjih nekoliko meseci uživali u ljubavi koju su krunisali veridbom.

Mnogi su mislili da će im po izlasku iz Zadruge ljubav i strast prštati, ali i da će Aleks posetiti Carevu Crkvenicu, njegov rodni tom, ali izgleda da za sad nema ništa od toga.

Podsetimo, Aleksandra je upoznala Filipovu porodicu i o njima ima samo reči hvale.

– Upoznala sam Filipovu porodicu iz Novog Sada, baš su divni ljudi. Otac mu je divan čovek, kao i baka, ma cela familija. Bilo nam je prelepo. On će biti dole, ja kada završim u emisijama, nakon toga ću ići kod njega. Ništa nas nije poremetilo – izjavila je Aleks.

Pobednica Zadruge je još sinoć pričala o velikoj ljubavi sa Filipom Carem, i najavila svadbu, kao i moguće preseljenje u Crkvenicu.

– Nisam se još preselila, niti je on kod mene. Dogovorićemo se da li ćemo biti dole ili ćemo biti u Beogradu – rekla je Aleks nedavno.

Pozvali smo Aleksandru Nikolić, ali se na njen broj javila njena mama Slovenka i rekla nam da njih dve obe spavaju.

Izvor: kurir.rs