Amir u bolnicu primljen u veoma teškom stanju: Izgubio je životnu bitku za samo četiri dana – Poznat datum i vreme sahrane

|

Sin Enesa Begovića Amir Spahić preminuo je u utorak u 30. godini u Sarajevu.

Njegov otac, poznati bosanski pevač, bio je uz njega do poslednjeg trenutka. Kako nezvanično saznajemo, Amiru se u organizmu pojavila bakterija koja je dovela do ozbiljnih zdravstvenih problema. On je u subotu primljen u bolnicu, gde je posle samo četiri dana preminuo. Lekari su pružiIi sav napor, ali, nažalost, bolest je bila jača.

Armin je živeo u Sarajevu, radio je u Ministarstvu spoljnih poslova BiH. Od njega se oprostio ministar, brojni prijatelji, kao i kolege njegovog oca, koji su zanemili na ovo tragično dešavanje.

Pevačica Elvira Rakić, njhova kuma, uputila se odmah u njihov dom.

– Enes ne može govoriti, ne može ništa. Jako je teško i potresno. Velika tragedija nas je zadesila. Bolest je u pitanju, ne mogu o detaljima. Stvarno nisam u stanju da pričam. On je bio svetlost i radost za sve naše porodice.

Enes je takve stvari doživeo poslednjih mesec dana, da ne znam kako preživljava – rekla je pevacica kroz suze.

Ona je potvrdila informaciju i da je preminuli Armin čekao dete sa svojom izabranicom.

– Istina je da je čekao dete, svakog dana čekamo da se porodi njegova supruga. Njih dvoje živeli su mirnim životom. Ovo je mnogo velika tragedija – rekla je Elvira.

Sahrana sinu bosanskog pevača Enesa Begovića, preminulom Arminu Begoviću biće u četvrtak u 14.30, na Gradskom groblju Bare u Sarajevu, objavila je porodica.

Izvor: kurir.rs