Ceca danas slavi jubilarni 50. rođendan: Čestitke stižu sa svih strana – Pevačica pokazala kako je izgledala kao beba (FOTO)

|

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas puni 50. godina, a rođendan proslavlja u krugu svoje porodice i najbližih, u njihovoj porodičnoj kući na Dedinju.

Iako je planirala napravi veličanstvenu proslavu, na kojoj bi okupila porodicu, prijatelje i kolege, Ceca je od te ideje odustala nakon saznanja da je njena ćerka Anastasija, koja je u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, izgubila bebu u petom mesecu trudnoće.

– Rođendan neću slaviti iz opšte poznatog razloga. Porodici našoj, Anastasiji i Nemanji, desila se tragedija i jednostavno nije momenat za slavlje. Mene život nije mazio. Imala sam zaista ogromne udarce, uspone i padove. Znam da se suočavam i sa najtežim i sa najlepšim trenucima – rekla je Ceca i dodala:

– Život je satkan od tih stvari. Sada mi je prioritet da Anastasija nastavi dalje, kao i Nemanja, da se svi zajedno izdignemo kao porodica i da odbolujemo taj bol koji će ostati u nama. Čovek mora da krene dalje.

Fanovi su joj napravili niz zanimljivih video snimaka i tako joj čestitali i iznenadili je, a tu su i kolege, među kojima su Dara Bubamara, Nadica Ademov, Aleksandra Mladenović i drugi, koji su označili pevačicu i čestitali joj putem društvenih mreža.

Uprkos tome što je naglasila da od slavlja nema ništa, na Cecinu adresu već danima pristižu pokloni, a fanovi su joj poslali i rođendansku tortu sa natpisom “Žena, majka, kraljica”, što je pevačicu oduševilo.

Kao što je poznato, muzička zvezda rođena je 14. juna 1973. godine u Žitorađi. Odrasla je u skladnoj porodici, uz oca Slobodana, majku Miru i sestru Lidiju, sa kojima je i danas izuzetno bliska.

Povodom veoma važnog datuma u svom životu, Ceca je na društvenim mrežama objavila jednu od svojih prvih fotografija, kad je tek prohodala. Na njoj se vidi preslatka devojčica odevena u belo, sa mašnicama u kosi, koja je još tada znala da pozira pred fotoaparatom.

Izvor: telegraf.rs