3.3.2023. je poseban datum: Pre nego što otkuca ponoć uradite jedno – Ponovite sutra i prekosutra i želja će se ostvariti

|

Broj 3 jedan je od najmoćnijih u numerologiji, a u današnjem datumu on se pojavljuje čak tri puta. Zbog toga je 3.3.2023. energetski izuzetno snažan dan, veruju numerolozi, zbog utrostručene pozitivne vibracije.

Broj 3 predstavlja vibraciju i uma, i tela, i duše, zbog čega se veruje da privlači optimizam, rast i lični razvoj. On ukazuje da bi energija mogla da se materijalizuje u vidu nekog uspeha i ostvarenja želja, kao i novi početak.

Kada se broj 3 duplira, on ukazuje na harmoniju i da treba jasno postaviti ciljeve kako bi došlo do ostvarenja. Ukoliko se broj 3 utrostruči, tu je i faktor samopouzdanja, a niz 3-3-3 podseća da ne smemo biti negativni, sujetni, niti da osuđujemo druge, već samo optimizmom i pozitivnom energijom možemo prizvati ostvarenje želja.

Dok još traje 3. mart 2023. godine, potrudite se da iskoristite sav magijski potencijal ovog broja.

Nađite načine da uvedete broj 3 u svoj život, svakodnevicu i prostor koji vas okružuje: napišite broj 3 rukom na parčetu papira i stavite ga u novčanik ili okačite negde na svom radnom mestu ili domu. Ukoliko na stolu imate neke sitnice, neka to budu samo tri predmeta.

Metoda manifestacije 33×3 je proces korišćenja moći misli i osećanja da privučete u život ono što želite. Ako se fokusiramo na stvari koje želimo, one će stići u naš život. Ova metoda vodi korak dalje, tako što se koristi znaga duplirane trojke tokom tri dana.

Kada se koncentrišete na nešto i osetite to u svom umu 33 puta, vi pojačavate njegovu moć i privlačite stvari koje su u skladu s njom. Dakle, ako želite da privučete više ljubavi, sreće i zahvalnosti u svoj život, fokusirajte se na ta osećanja tri puta, a evo kako to izgleda.

Prvo, izaberite šta želite da manifestujete, drugo – napravite afirmaciju od te želje, treće – zapišite svoju afirmaciju 33 puta i ponavljajte to tri dana. Verujte iz sveg srca da će doći do ostvarenja i posmatrajte šta će se desiti uskoro.

Izvor: glossy.espreso.co.rs