Zorica Dukić 4 godine je stanovala kod Kecmanovića – Decu nikad nije upoznala, a evo šta kaže o Vladimiru

|

Nekadašnja pobednica rijalitija Zorica Dukić, otkrila je da je živela u stanu porodice Kecmanović četiri godine i da su prema njoj bili vrlo ljubazni, korektni i fini. Naglasila je da se osećala kao da živi u svojoj porodičnoj kući i da je naišla na krajnje dobre ljude. Ipak, nije imala priliku da upozna decu porodice Kecmanović, te je njihov odnos ostao nepoznanica za nju.

Kako je i sama rekla, ovo je pipava tema i, šta god da kaže, naišla bi na osudu, zbog čega je pažljivo birala reči, kada je govorila na ovu temu:

“Živela sam u njihovom stanu četiri godine, jako je pipava tema, šta god da kažem mogu da budem “osuđena” i od jednih i od drugih. Mogu samo da kažem da su ti ljudi prema meni bili prekorektni, i osećala sam se kao da živim u svojoj, porodičnoj kući. Nakon tragedije se nisam čula sa njima, ja sam u tom stanu živela odavno. Igrom slučaja poznajem i neke kolege oca dečaka, ali ja stvarno ne mogu ništa loše da kažem o njima. Ne ulazim u to da li je on dobar roditelj, da li je postupio pravilno u nekim stvarima kojima je učio svoje dete ili ne, ja nisam roditelj pa nemam pravo ni da sudim bilo kome, sve i da jesam. To je bilo vreme k0rone i baš su se pokazali kao krajnje dobri ljudi, i to je ono što mogu da kažem”, ispričala je Zorica u jednoj emisiji, pre nego što se oglasila za Republiku.

Zorica kaže da nije nastavila komunikaciju sa porodicom Kecmanović, te da se nije čula sa njima, posle masakra u Ribnikaru. Dukićeva je naglasila da decu nikada nije upoznala, što je mnoge zaintrigiralo.

Iako je rekla da su Kecmanovići uvek bili korektni prema njoj i da se osećala kao kod svoje kuće, Zorica na Instagramu, kako se čini, nema nijednu uspomenu iz ovog stana. Dukićeva uglavnom objavljuje fotografije sa putovanja, ali su se mnogi zapitali kako je zapravo izgledao život bivše rijaliti učesnice u stanu Kecmanovića i da li postoji nešto što joj je od samog početka ulivalo nemir.

Komentarišući svoje iskustvo života u stanu porodice Kecmanović, Zorica je istakla da je tema veoma delikatna i da ne želi da bude osuđivana ni od jednih ni od drugih. Napomenula je da je njeno iskustvo bilo pozitivno, ali da je zadržala distancu u pogledu porodičnih odnosa unutar porodice Kecmanović.

Izvor: republika.rs