Dejan Tomašević pred razvodom? Supruga Jelena obrisala sve njegove slike sa Instagrama – Poslednji put viđeni su zajedno prošle godine

|

Jelena i Dejan Tomašević venčali su se 31. decembra 1997. godine u opštini, a par meseci kasnije ljubav su potvrdili i pred Bogom, na ceremoniji u Sabornoj crkvi.

U narednim godinama braka dobili su Manju, Miu i Matiju, koje Dejan nikada nije razdvajao od Marinka, Jeleninog sina iz prvog braka. Početkom prošle godine Tomaševići su postali brojniji za još jednog člana, unuka kojeg im je podario najstariji sin.

Kada je pre 25 godina prvi put video Jelenu, Dejan je odmah znao da će mu ona biti supruga. S obzirom na to da je košarkaš u tom periodu uživao veliku popularnost i naklonost obožavateljki, a njegova izabranica prolazila kroz težak životni period nakon razvoda, mnogi im nisu predviđali svetlu budućnost. Ipak, pogrešili su.

Jelena i Dejan Tomašević poslednji put su zajedno viđeni prošlog novembra, na proslavi 40. rođendana Ace Sofronijevića. Tada se činilo da je među supružnicima sve u najboljem redu.

Dva meseca kasnije Dejana smo videli na božićnoj liturgiji u Hramu Svetog Save, a nakon toga nastavio je da se sam pojavljuje u javnosti. No, imajući u vidu da je uplovio u političke vode, mnogi su to podveli pod njegove profesionalne obaveze.

Ipak, izgleda se da su za ovaj par dani sreće i ljubavi definitivno okončani. Tome u prilog govori i činjenica da je Jelena Tomašević uklonila sa Instagrama sve fotografije na kojima je sa suprugom. Ostavila je tek tri, na kojima je u društvu dece.

Izvor: hellomagazin.rs