Zorica Brunclik na nagovor ćerke promenila lični opis: Sada je objavljena prva fotografija njenog novog izgleda (FOTO)

|

Tokom svoje karijere, pevačica Zorica Brunclik imala je veoma kratko crnu kosu, a nakon što se ofarbala u pink nijansu, postala je prava medijska zvezda, a i dan-danas se, zahvaljujući tome, izdvaja od drugih koleginica sa estrade.

Njen izgled je veoma upečatljiv i poseban, i u skladu je sa njenim karakterom, ali je samo jedna od stavki kojom ona pleni. Talenat za muziku, raskošni glas, harizma, hitovi koje je godinama napravila, prepune hale i dvorane, ono je što je čini kompletnom umetnicom.

Naravno, mora se spomenuti i da je Zorica pre svega supruga i majka, koja svoj izgled uvek prilagođavala i ovim dvema ulogama. Zoricu nikada nećete videti u previše otvorenim, diskutavilnim komadima odeće, baš naprotiv na njoj su najčešće skupocena odela i haljine, koje upotpunjuje vrlo vrednim aksesoarom, a ništa od toga ne bi imalo smisla ni efekta, da se ona ne bavi svojom lepotom, tačnije nezi lica i tela.

Njena ćerka Zlata, koja je po profesiji šminker, poslednijh godina zadužena je, kako za njen make up, tako i za savete o negovanju lepote. Ona ju je najpre nagovorila na blažu šminku, hajlajter ali i baršunaste obrve, koje joj predivno stoje. Kada smo jednom prilikom upitali Zoricu Kako joj polazi za rukom da očuva mladolikost i svoju jedrinu, rekla nam je da je redovno odlazi na tretmane u beauty centrima, te i da su pilinzi, maske, masaže osnovna stvar njene nege, kao i kreme, antiridi i tome slično:

– Pa šta ću drugo da radim osim da se negujem. Moja deca su otišla svako na svoju stranu. Jeste, istina je da mnogo radim, ali to su uglavnom dani oko vikenda, zato ostalo slobodno vreme koristim da vodim računa o sebi. Mislim da svaka žena, koliko god bila zauzeta, mora da izdvoji trenutke za sebe. – rekla je Brunclikova.

Njen izgled je zaista za svaku pohvalu, a mnogi su mišljenja da upravo tako kako ona izgleda treba da izgleda žena koja je u njenim godinama, koja je supruga, mama četvoro dece, pa i baka koja mnogo drži do sebe.

Izvor: story.rs