Žika Jakšić priredio gala slavlje povodom 60. rođendana: Od gostiju je tražio samo koverte – Razlog će vas oduševiti

|

Muzičar, voditelj i autor emisije “Nikad nije kasno”, Žika Jakšić sinoć je proslavio svoj jubilarni 60. rođendan u jednom beogradskom hotelu, na koji je okupio vrh estrade i ličnosti iz javnog života.

Da je Žika jubilej hteo da proslavi kako dolikuje, govori spisak gostiju i zvanica koje su se pojavile ispred hotela u kojem se slavilo do jutra.

Među zvanicama su se pored najvećih zvezda sa domaće muzičke scene, našli i ljudi iz sveta politike, ali i biznisa. Prvi su na slavlje stigli: Aco Pejović sa suprugom, Nenad Manojlović, brate Rade Manojlović, Neda Ukraden sa zetom, Snežana Đurišić sa emotivnim partnerom, Vanjom, političar Branko Ružić, Saša Matić sa suprugom.

Minisatar Ivica Dačić stigao je u društvu prelepe supruge, ali i sina i snajke, dok je Boba Živojinović na slavlje došao sam. Među gostima su bile mlade zvezde koje su svoju karijeru započele u Zvezdama Granda, Milica Pavlović, ali i Milica Todorović koja se prvi put pojavila sa novim dečkom.

Ono što je posebno oduševilo sve, jeste Žikin zahtev, a bio je jednostavan da svi gosti kao poklon donesu kovertu, a sav novac koji bude dobio kao poklon, Jakšić će donirati u humanitarne svrhe.

Izvor: blic.rs