Arkanova ćerka daje savete o veri i duhovnim temama: “Prevarila sam muža, da li da mu kažem, đavoimanost i pokajanje…”

|

Anđela Ražnatović, ćerka pokojnog Željka Ražnatovića Arkana i glumice Ljiljane Mijatović nedavno je otvorila Jutjub kanal, na kome objavljuje savete o veri i razne pouke i priče o duhovnim temama.

Njen kanal obiluje zanimljivim pričama o crkvenom životu, a neke od video-snimaka koji se tamo mogu naći su i: “Veliki post i džigerica”, “Đavoimanost i pokajanje”, “Kako deluju demoni”, “Kojim poslom treba da se bavimo?”, a od nekim od njih ona sa sveštenikom razgovara i na pitanja koja muče pravoslavne vernike, kao što je na primer: “Prevarila sam muža, da li da mu kažem, oče?”. Tu je i mnogo molitvi, beseda patrijarha i duhovnika…

Inače, Anđela je rođena 1980. godine, a završila je Bogoslovski fakultet, a objavila je i zbirku pesama. Anđela je svojevremeno napravila pometnju u domaćim medijima, kada se pojavila na rođendanu polusestre Anastasije Ražnatović. Prisustvovala je i venčanju polubrata Veljka Ražnatovića sa Bogdanom Rodić i tom prilikom im poklonila ikonu Belog anđela.

Pre skoro dve decenije Anđela se našla u srpskoj štampi jer je započela vezu sa Kristijanom Golubovićem dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj. Mediji su 2001. pisali kako Kristijan najavljuje i svadbu sa Arkanovom ćerkom, ali do toga ipak nije došlo.

Izvor: kurir.rs