Zbog njega je u Valjevu umalo otkazana svadba: Snimak pijanog kuma još se prepričava – Vlada otkriva uzrok pijanstva

|

Nedavno održano venčanje u Valjevu i dalje se prepričava u celoj Srbiji. Na ovoj nesvakidašnjoj svadbi kum je “ukrao šou” mladencima. Kako se vidi na snimku koji kruži internetom kum je popio toliko alkohola da je jedva stajao na nogama, a matičarka je čak htela da otkaže venčanje.

Međutim, prijatelji su priskočili u pomoć i pridržavali kuma dok su mladenci izgovarali sudbonosno “da”, a nakon ceremonije venčanja kum je otišao sa svadbe.

Ovaj događaj je bio tema emisije “150 minuta”, a ekskluzivno uključenje je imao Vlada Nastić, kum sa svadbe o kojoj bruji Srbija.

“U suštini dogodilo se to da sam ja putovao dan pre nekih 1.700 kilometara iz Švajcarske i bio sam umoran, a pored toga smo u trenutku kada smo išli po mladu, napravili jednu finu atmosferu kod kuće, tako da nisam imao priliku ništa ni da jedem. To je rezultiralo da i manja količina rakije bude dovoljna, bilo je izuzetno vruće, valjevska rakija je bila hladna i kao što se vidi, te dve stvari nikako ne idu zajedno”, otkrio je Vlada uzrok pijanstva tog dana.

Izvor: espreso.co.rs