Zbog nje se razveo Kubura: 18 godina je mlađa od glumca, a otac joj je slikar – Upoznali se na specifičan način

|

Brak glumca Aleksandra Srećkovića Kubure i fitnes instruktorke Marije Savić nekoliko puta pre konačnog razvoda bio je pred krahom. Sada bivši supružnici uspevali su nekako da trzavice razreše i jedno drugome se iznova vrate.

Ipak, njihov brak poljuljala je glumčeva veza sa Petrom Radivojević, koja je bila obelodanjena i u javnosti. Petra i Aleksandar upoznali su se na snimanju jednog studentskog filma, kada su otpočeli druženje a zatim i vezu.

Petra, koja je inače ćerka poznatog akademskog slikara Slavoljuba Radivojevića, od Aleksandra je mlađa čak 18 godina, a tada je još uvek bila studentkinja Akademije umetnosti. Par je najpre viđen zajedno na Egzitu u Novom Sadu, gde je boravio pet dana u iznajmljenom stanu, a prvi poljubac zabeležen javno pao je na Zemunskom keju.

Nakon toga, par se često pojavljivao zajedno u javnosti i nisu krili da su zaljubljeni jedno u drugo. Sve skupa navelo je glumčevu suprugu da konačno donese odluku o razvodu. Sudski postupak odužio se zbog podele imovine, a kako su mediji nedavno pisali, sada je i to rešeno, te među bivšim supružnicima više nema nikakvih sporova.

Izvor: glossy.espreso.co.rs