Za Atinu i Niku ovo bi bio najlepši novogodišnji poklon: Karleuša otkrila šta se desilo između nje i Duška

|

Da je zbog nesuglasica u četrnaestogodišnjem braku došlo do razlaza poznatog para znaju svi, nakon što je Jelena to objavila letos u svom saopštenju na “Instagramu” u kojem je navela da Duško više ne vidi sebe kao deo porodice, kao i da će se sporazumno razvesti. Ipak, kako sudski proces još uvek nije završen, pomirenje Jelene Karleuše i Duška Tošića tema je o kojoj se sve glasnije priča.

Iako je Jelena oduvek imala jasan stav na svaku temu, na pitanja o odnosu sa Duškom ona nije često govorila, a sve izjave vezane za njihov razvod uglavnom je komentarisala uz dozu humora. Ipak, intervjuom za novogodišnju emisiju “Prvi red” na K1 Televizija, podstakla je ona po ko zna koji put znatiželju kod mnogih, te su sada komentari da je pomirenje Jelene Karleuše i Duška Tošića sve izvesnije, preplavili društvene mreže.

Naime, Jelena je u gostovanju na pomenutoj televiziji govorila o svim tema iz privatnog života kao i planovima u karijeri, a pričajući o porodici dotakla se i Duška Tošića uz veoma zanimljiv komentar:

“Duškov život nema smisla bez mene”, izjavila je Jelena te zagolicala svima maštu, a svi priželjkuju da dođe do pomirenja u vreme praznika, što bi najviše obradovalo Atinu i Niku.

Izvor: story.rs