Vranjanac dobio 1.130.000 evra, a dao samo 390 dinara: Dobitni listić uplaćen kod Bogoljuba – “Za 40 godina ovo je prva sedmica”

|

Kod prodavca Državne lutrije Srbije, Bogoljuba Mitrovića, u strogom centru Vranja, srećni dobitnik uplatio je dobitni listić za Loto plus sedmicu.

Dobitni listić je uplaćen u ponedeljak oko 15 časova, a igrač je uplatio po tri loto i loto plus kombinacije, kao i jedan džoker broj.

Bogoljub, koji ne želi da se slika, kaže da je za 40 godina koliko radi, ovo prva sedmica i da je zbog toga mnogo srećan.

– Mnogo mi je drago da je dobitni listić uplaćen ovde i da sam na neki način doneo sreću nekom čoveku. Prodao sam dosta šestica za sve ove godine, ali je ovo prva sedmica. Poslednja šestica koju sam imao je bila pre nedelju dana – rekao je Bogoljub.

Kako Bogoljub kaže, on ima još jednu radnju u Bujanovcu i voleo bi da i ona nekome bude talična.

– Imam radnje u Vranju i Bujanovcu i drago mi je da one nekom donose sreću i dobitak – kaže on.

Kaže da nema pravila kako se uplaćuju listići, kad budu plate i penzije, onda ljudi dolaze više, dok je ostalim danima ređe.

Vranjanka koja je upravo uplatila listić, rekla je da je oduševljena što je dobitnik sedmice iz Vranja.

– Bila sam do juče u Sloveniji, čim sam došla, evo uplaćujem. Igram igre na sreću godinama i nadam se dobitku. Ako ne igraš, ne možeš da dobiješ – kaže ona.

Prema najnovijem izveštaju Državne lutrije Srbije, u 65. kolu igre na sreću loto sedmica koja je iznosila 2.150.000 evra nije izvučena, a dobitni listić za Loto plus sedmicu uplaćen je u Vranju.

Vranjska čaršija je znatiželjna da sazna ko je srećni dobitnik, ali za sada je to tajna.

Izvor: kurir.rs