Voditeljka u nasledstvo dobila nakit vredan čitavog bogatstva: Samo jedan prsten vredi 65.000 evra

|

Voditeljka Nikolina Pišek ostala je udovica nakon što nas je iznenada napustio istoričar umetnosti Vidoje Ristović.

Dosta se polemisalo o nasledstvu i tome kome će pripasti, budući da Nikolina nije u dobrim odnosima sa svekrom Mišom.

Iako se još uvek ne zna šta je sve Ristović posedovao u svom vlasništvu, o skupocenom nakitu voditeljke se često govorilo u medijima, a posebno o njenom verenićkom prstenu, za koji je Ristović iskeširao 15.000 evra.

“Inače, moj bračni prsten, čak i da ga imam, ne bi ga detektovali kao bračni prsten jer ga ne nosim. Dobro, u zadnje vreme ga čak i nosim često, ali ni moj suprug, ni ja nismo nešto konvecionalni i ni on ga ne nosi. Ali, ja svoj bračni prsten jako volim, tako da ću ga zadržati čak i ako se razvedem”, jednom je rekla voditeljka.

“Suprug je podigao novac iz jedne banke u Splitu jer potpisujemo ugovor za kuću u Zagrebu i to je trebala da bude kapara. Što se tiče nakita, ne znam čemu drama? Žena sam koja obožava nakit i volim da ga menjam. Zašto ja to ne bih nosila sa sobom ako je moje vlasništvo? Vidoje je pak strastveni ljubitelj satova, to mu je ljubav”, dodala je ona.

U njenom vlasništvu je:Ženski prsten Cartier Panther (25.000 evra), Narukvica Cartier Love s brilijantima (40.600 evra), Chopard prsten 3.75 ct (belo zlato) vrednosti 65.000 evra.

Izvor: kurir.rs