Voditeljka Slagalice porodila se na ovom neobičnom mestu: Njena izjava iznenadila je sve, pa se i danas prepričava (FOTO)

|

Voditeljka Slagalice, Danijela Pantić, bila je dugo godina jedno od omiljenih televizijskih lica, pa je sve ostavila u šoku kada je rešila da se povuče sa malih ekrana. Međutim, u tom periodu voditeljka je bila u drugom stanju i donela je odluku da se porodi kod kuće, tačnije u kadi. Ali, ta odluka donela joj je mnogo problema.

Voditeljka nije mogla dugo vreme da upiše sina Ignjata u matičnu knjigu rođenih, baš iz razloga što je porodiljsku salu zamenila svojim kupatilom. Pošto da dete nije rođeno u bolnici, nije postojala dokumentacija, a bez papira nema ni prijave. Matičari prave izuzetak samo ukoliko je dete rođeno spontano ili ako nije bilo vremena da se stigne do bolnice. Ovo nije izolovan slučaj, jer su mnoge majke, koje su se porodile kod kuće, pričale o birokratskom paklu kroz koji je prošla i poznata voditeljka.

Danijela se 2013.godine udala za Nenada Conića, a nakon što su uplovili u ljavni odnos, njoj je smetalo što je on mlađi od nje šest godina.

− Isprva mi je bilo čudno, šta ću ja sa mlađim, nisam ni pomišljala da ćemo biti u vezi, ali Nenad je vrlo zreo i tačno je znao šta želi. Ako ima toliko dobrih stvari u našem odnosu, najmanji problem su nam godine i ne treba se time opterećivati – izjavila je voditeljka svojevremeno.

Ona se pre par godina vratila na male ekrane, vodi emisiju o zdravoj ishrani na jednoj televiziji, a pored toga pokrenula je i sopstveni biznis, drži i radionice o zdravom načinu ishrane. Mnogima je bila interesantna njena izjava da, iako je TV lice, u stanu nije imala televizor.

– A jeste li primetili da ja u stanu nemam televizor? Prijatelji me teraju da ga kupim, ali ja još uvek ne podležem pritisku. Najčešće im kažem da neću zbog njih da kupujem televizor i idu kući da gledaju program, ha, ha, ha! Šta je pravi razlog? Ima ih više. Imam mnogo više vremena za sebe, za čitanje i pisanje knjiga… – rekla je voditeljka jednom prilikom.

Izvor: hellomagazin.rs