Vikend horoskop za period od 16. do 18. septembra: Iznenadni troškovi kod Bika – Vodolija dobija poziv od osobe iz prošlosti

|

Ovan

Tenzije na poslu ne jenjavaju, ali promenili ste pristup prema kolegama. Vaše okruženje i te kako oseća tu promenu. U vikend ulazite rasterećeni, te ga provedite onako kako vama najviše prija.

Bik

Pripadnici znaka koji renoviraju dom za vikend mogu da očekuju iznenadne troškove jer ne ide sve po planu. Bikovi generalno ovog vikenda treba sa se posvete sebi, naročito pripadnice lepšeg pola.

Blizanci

Zamara vas trenutna celokupna situacija. Previše je svega i svi čekaju da vi preduzmete prvi korak. Umorni ste i ovaj vikend pokušajte da podredite sebi i da ga provedete u miru i tišini.

Rak

Ovog vikenda ljubav vas pokreće i daje vam snagu. Vi prosto blistate pored partnera. Sve obaveze ostavite za početak radne nedelje i uživajte u romantičnim trenucima sa voljeom osobom.

Lav

Vi niste paničar, ali u situacijama kada vaše poslovno okruženje sve ostavlja za zadnji trenutak vas tada hvata njihova energija. Na poslu je haotično i da ne bi tu energiju preneli na vikend vi se distancirajte.

Devica

Porodični odnosi polako se smiruju. Vi možete da odahnete. Dosta ste izgubili energije potrebno je da je povratite. Za vikend astrolozi savetuju da se okružite samo ljudima i događajima koji vas ne opterećuju.

Vaga

Partner nije zadovoljan vašim ponašanjem. Oseća da se nešto dešava i zahteva odgovore i objašnjenje. Za vikend očekujte razgovor pun opravdane ljutnje.

Škorpija

Vreme vam prolazi i nagomilava vam se stres. Ukoliko ne progovorite o problemima ništa se neće rešiti samo od sebe. Smireno i hrabro ovog vikenda.

Strelac

Možete da očekujete razrešenje ljubavne situacije u toku vikenda. Sve će biti ko na tacni servirano, a na vama je da donesete konačnu odluku o budućnosti emotivne veze.

Jarac

Radna nedelja se bliži kraju. Dugo niste bili ovako zadovoljni svojim životom. Lepa energija će vas pratiti i za vikend. Na vama je da odlučite sa kime ćete ga provesti i kako.

Vodolija

Priroda je za vas opuštajuća. Tokom vikenda dobijate poziv od osobe iz prošlosti. Ukoliko želite da se baš opustite vi prihvatite poziv, ali vi birajte mesto. Uživajte!

Ribe

Porodični odnosi se ne smiruju. Vi reagujete unutrašnjim osećajem. I ovog puta poslušajte intuiciju. Očekujte poprilično buran i napet vikend.

Izvor: magazin.novosti.rs