Vikend horoskop za period od 14. do 16. oktobra: Ovan dobija zanimljiv predlog – Strelca očekuje iznenadni susret sa bivšim partnerom

|

Ovan

Situacija na poslu, kao i u privatnom životu zavisi isključivo od vašeg načina komunikacije. Za dane vikenda očekujte zanimljiv poziv – predlog od bliskih prijatelja.

Bik

Situacija na poslu nije u najboljem redu. Vi polako gubite strpljenje i želite promene i rezultate što pre. Za vreme vikenda uradite detaljan plan za sledeću nedelju.

Blizanci

Povoljna ljubavna situacija vam daje vetar u leđa. Partner vam je velika podrška u svemu. Dane vikenda provedite sa voljenom osobom.

Rak

Porodica kao i posao od vas traže veću posvećenost. Vi ste rastrzani. Za dane vikenda se najpre posvetite sebi i svojim potrebama jer se situacija u porodici i na poslu menja već početkom sledeće sedmice.

Lav

Tokom ove nedelje imali ste sjajnu energiju i zaista ste zadovoljni svojim životom. Takva energija će se preliti na vikend i na vama je samo da osmislite vreme i sa kim želite da ga provedete.

Devica

Imate grižu savest što više vremena ne provodite sa porodicom. Vikend posvetite njima a sve druge obaveze ostavite po strani. Slobodni mogu da očekuju zanimljivo udvaranje za vikend.

Vaga

Ovo je vaše vreme i vi ga maksimalno koristite i uživate u njemu. Neodoljivi ste suprotnom polu. Za dane vikenda kada je ljubav u pitanju očekujte neočekivano.

Škorpija

Tenzija na poslu u toku nedelje dostiže svoj vrhunac. Do petka će biti neizdrživo. Potrudite se da ne reagujete burno. Za vikend uradite restart duše i tela.

Strelac

Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju iznenadni susret sa bivšim partnerom za vikend. Strelčevima ovaj vikend donosi lepe ljubavne trenutke, na vama je samo da uživate.

Jarac

Zadovoljni ste kako se stvari odvijaju na poslovnom planu. Posao vam uliva dodatnu sigurnost. Za vikend organizujte večeru za vama drage ljude ili neki izlet van grada.

Vodolija

Situacija u porodici polako se smiruje. Za vikend organizujte druženje ili večeru sa porodicom kako bi se stvari dodatno popravile, i ponovno uspostavila harmonija u odnosima.

Ribe

Prija vam promena koju vi lično na duhovnom nivou osećate. Puni ste energije i zato vikend osmislite po vašoj želji. Bilo da vikend provedete u društvu prijatelja ili sami, radeći nešto što vas opušta, zagarantovani su lepi trenuci.

Izvor: magazin.novosti.rs