Beograđanka Nina udala se za Egipćanina – Simpatični par našao se na meti uvreda: Spominju im nerođenu decu

|

Nina je iz Beograda, a Muhamed iz Egipta. Njihova ljubavna priča je nesvakidašnja. Upoznali su se kada je Nina otišla u Egipat da radi, i kako kaže, u početku joj je bio antipatičan, a kasnije su se između njih razvile tolike emocije da su se na kraju i venčali.

Nina i Šika, kako ga ovde zovu, imaju zajednički profil na TikToku, gde ih prati oko 17.000 ljudi. Tamo na zanimljiv način pokazuju kako izgleda veza mešovitog para.

Oni trenutno borave u Srbiji, a Muhamed je oduševljen našom zemljom. Odlično snašao sa srpskim jezikom, što pratioci često hvale u komentarima. Život u Beogradu mu se dopada, već je naučio da igra kolo, hvali ćevape i gibanicu, priprema “domaćinsku” kafu i uživa u srpskoj muzici.

“Zdravo ljudi, ja sam ovde u Srbija, moja zemlja. Zdravo od Niš”, govori Šika u jednom od nedavno objavljenih videa što pokazuje koliko mu se dopada život u našoj zemlji.

Sa druge strane, Nina se trudi da kod svojih pratilaca probudi svest o važnim temama poput borbe protiv rasizma, skreće pažnju na pravilno korišćenje društvenih mreža, rado odgovara na pitanja pratilaca, ali ne krije i da dobija ovakve poruke:

“Vaša deca će biti prljava i odvratna”, “Ti si razočaranje za svoju zemlju”, i poruke slične sadržine.

Srećom, više je onih koji podržavaju ovaj simpatičan par i uživaju u interesantnom sadržaju koji dele.

Izvor: kurir.rs