Vesna Zmijanac je konačno progovorila o svom životu: Ovo sigurno o njoj niste znali

|

Poznata folk pevačica, Vesna Zmijanac, pričala je o privatnom životu i o tajni svog izgleda, te se setila perioda kada je bila mlađa. Na fotografijama iz tog perioda mladosti, pevačica je imala crnu kosu, koju je kasnije prefarbala.

“Tada je to moglo da prođe, u tim godinama, a sada ne”, rekla je pevačica, pa nam je otkrila i tajnu svog izgleda:

“Prešlo mi je u naviku, jer pola veka to radim.”

Vesna je progovorila i o slici sa venčanja sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, prisetivši se da su to zaista bili divni momenti.

“Ne znam o kojoj slici je tačno reč, ali mogu da kažem da je to bilo zaista lepo vreme, jer sam ipak bila mlada, imala sam 25, 26 godina”, rekla je Vesna.

Pevačica kaže da nema namere da se penzioniše, jer će pevati do kraja života.

“Sigurna sam da ću završiti na bini, jer ću pevati do poslednjeg dana svog života. Ja sebe ne vidim u penziji, ja mislim da kada ne bih pevala, posetila bih onaj svet. Volim koncerte, volim trgove, a kafana me vraća u mladost. Mnogo sam srećna kada sam u kafani, osećam se kao kod kuće”, rekla je Vesna i priznala da nije lako sarađivati sa njom:

“Neka pravila moraju da se poštuju, definitvno nisam laka za saradnju, neke osnovne stvari moraju da se rade kako treba. Evo na primer ozvučenje, prostor gde stojim, ima dosta stvari koje me remete u nastupu, ponekad se čak i naljutim, ali na kraju sve prođe.”

Izvor: espreso.co.rs