Večeras pogledajte u nebo, zamislite želju i uradite ovo: Pojaviće se kiša zvezda padalica

|

Nebo će večeras biti obasjano sjajnim zvezdama padalica, što je odlična energija i atmosfera za manifestovanje i privlačenje blagostanja. To su zaista magični trenuci, koje ako držite voljenu osobu za ruku dok posmatrate zvezde padalice, osećaj će biti neverovatan. Jedna takva kiša meteora očekuje nas 21. oktobra 2022. godine kada se očekuje kiša Orionida.

Orionidi će nebo učiniti romantičnim, jer su svetlucavi i sjajni, svetlucavi. Možete ih videti sa bilo kog mesta na svetu. Naravno da bi bilo najbolje ste u prirodi dok ih posmatrate, jer su vam tada veće šanse da vidite zvezdu padalicu.

Bilo bi dobro da budete aktivni i da radite na tome da ispunite svoje snove, naročito u ljubavi, jer je ovo veoma povoljan period za energiju. Današnji dan je odličan za nova poznanstva. Možda ćete posetiti mesta gde će biti veliki broj ljudi, pa ćete imati priliku i da upoznate nekoga.Upravo će vam nova poznanstva koja danas steknete danas biti od velike koristi u budućnosti.

Veče u kojoj zvezde padaju iznad vas, mogu biti dobre za komunikaciju, a upravo će vam orionidi pomoći da nađete prave reči ako želite da nekome priznate svoju ljubav. Najbitnije je da sve potiče iz srca,iskreno, e tada će vas energija usmeriti na pravi pravac.

Bilo bi dobro da pomognete prijateljima i rođacima, širite pozitivnu energiju kroz dobra dela. Ako ste u sukobu sa nekim, sada je savršen vreme da toj osobi zatražite oproštaj ili sami i oprostite.

Izvor: kurir.rs