Jovana grca u suzama zbog bivšeg muža Voje: “Krenuli smo od nule, a danas…” – Voditeljka otvorila dušu i sve priznala javnosti

|

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić se odlučila na veliku i hrabru promenu u životu, kada se razvela od Voje i životni put nastavila sa ćerkom. Kako je i sama govorila oni su ostali u prijateljskim odnosima prvenstveno zbog ćerke koja je za oboje centar sveta.

Jovana je sada gostovala u emisiji Žane Karaklajić i otkrila da je zapravo slaba na bivšeg supruga i da ne dozvoljava da mu dlaka sa glave fali.

S obzirom da je on bio uz nju kada joj je bilo teško i kada nije bila uspešna i bogata kao sad, voditeljka je kroz suze pričala o svemu što su zajedno prošli.

“Voja je bio čovek sa kojim sam provela najteže momente. On me je voleo kada nisam imala ništa. Sada je lako voleti Jovanu koja je bogata za današnji standar i koja je uspela u životu i zato njemu ne sme da fali dlaka sa glave. Što se njega tiče, niko ne sme da ga dira, ne sme da mu fali dlaka sa glave”, ispričala je Jovana kroz suze.

Voja je sve to prvi podelio na svom Instagram profilu, a voditeljka je onda podelila i na svom. Ona je uz sve snimke dodala i komentar.

“Neke stvari se dogode samo jednom u životu. Zato je najbitnije biti čovek jer dobrota, iskrenost, prava ljubav je nešto što se nikad ne zaboravlja. I nakon razvoda to učvrsti ljude u smislu iskrenog prijateljstva za sva vremena. Krenuli smo od nule, a danas… “, napisala je voditeljka.

Izvor: espreso.co.rs