Da li je Mileni bilo mesto na sahrani Bojane Janković: Glumica na meti uvreda, kritika i negativnih komentara

|

Bojana Janković, nekadašnja voditeljka koja je iznenada umrla u 46. godini, sahranjena je u petak na Novom groblju. Od nje su se oprostili porodica, prijatelji, kolege, ali jedna osoba privukla je posebnu pažnju. Milena Radulović, devojka Bojaninog bivšeg supruga Ognjena Jankovića, bila je na sahrani kako bi mu pružila podršku. On nije krio da je slomljen od bola.

Ipak, mnogi smatraju da joj tamo nije bilo mesto, pa se mlada glumica našla na meti uvreda i stravičnih komentara. Tviteraši, po običaju najsuroviji, i u ovom slučaju prednjače.

„Izvinite, ali ovo je baš baš bezobrazno. Milena Radulović došla na sahranu Bojane Janković kojoj je ukrala muža i još glumi kako joj je loše. Ova devojka je zaista dno dna”, smatra jedna ljutita korisnica pomenute društvene mreže.

Reakcije se nižu i na Instagramu: „Bojana je teško podnela razvod. Nije joj bilo svejedno da je njen bivši krenuo svojim putem dalje. Zbog dece je htela kulturna žena da ima mir. Zato njoj nije bilo mesto tu.”

Ima i onih koji kažu da bivši suprug nije trebalo da održi govor na sahrani. Ali, ni Ognjenu u ovoj situaciji sigurno nije bilo lako. Njegove emotivne reči svima su izmamile suze u tom teškom trenutku kada su je ispraćali u večnost.

Sudeći po Bojaninim objavama, njih dvoje su i nakon razvoda ostali u dobrim odnosima. U braku dugom 15 godina dobili su dve ćerke, a onda je svako krenuo svojim putem.

Da je Ognjen, član „Beogradskog sindikata“, u vezi sa Milenom, bilo je jasno u septembru, kada ju je javno podržao došavši na suđenje sa Mikom Aleksićem.

Izvor: hellomagazin.rs