Veliko slavlje kod Dragane Kosjerine – Voditeljka objavila fotografiju i prelepe vesti: Čestitke se samo ređaju

|

Dragana Kosjerina često je na listama najlepših dama sa javne scene, a pored lepote voditeljka je publiku osvojila i drugim aspektima ličnosti kojima nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a prilikom prelaska na RTS osvojila je srca publike svojim pristupačnim stavom i neposrednošću, te ne čudi što svaki njen postupak izaziva pažnju, a svaka fotografija ili objava Dragane Kosjerine koje ona deli na društvenim mrežama izazove lepe reakcije njenih pratilaca.

Baš ovakve emocije ona je i sada probudila kod mnogih. Međutim, ovog puta akcenat nije bio na njenoj ljubavnoj romansi u kojoj uživa sa stomatologom Bojanom, niti je fokus na njenom savršenom izgledu – objava Dragane Kosjerine ovog puta posvećena je veoma bitnoj osobi u njenom životu što je ona prepuna emocija podelila sa pratiocima na Instagramu.

Reč je o voditeljkinom ocu koji je danas proslavio rođendan i kojem je ona putem društvenih mreža poželela najlepše želje uz jednu staru fotografiju iz mladosti, srcem i komentarom : “Moj debeli danas proslavio”.

Objava Dragane Kosjerine naročito je dirnula one koji su upućeni da njeno detinjstvo nimalo nije bilo lako, da je izbegla iz rodnog Sarajeva i u Beogradu započela potpuno novi život koji su u tom periodu obeležili vrlo turbulentni događaji.

Izvor: story.rs