Usred drame sa Baka Prasetom, Jovana slučajno otkrila kolika joj je plata: Mnogima neće biti dobro kada čuju o kojoj cifri je reč

|

Kontroverzna voditeljka televizije Pink Jovana Jeremić je sasvim slučajno usred drame sa Baka Prasetom kog je tužila danas na svom profilu otkrila kolika joj je plata na mesečnom nivou.

Podsećanja radi, Jovana na Pink televiziji vodi jutarnji program i to samo vikendom, dakle, ima samo dva radna dana u nedelji. Prema podacima Pinka, Jovana je uvek na vrhuncu gledanosti, te su u terminu emitovanja njenog programa brojke uvek najveće u odnosu na ostalie televizije.

Ona je danas pričala o cipelama koje koštaju 1.000 evra, pa slučajno otkrila kolika joj je plata na mesečnom nivou:

“Zar misliš da bih uzela cipele od 1.000 evra kada je meni plata 2.000 evra?”, upitala je Jovana i tako otkrila koliko je Željko Mitrović plaća.

Željko inače važi za fer i korektnog poslodavca koji od zaposlenih zahteva dobre rezultate, ali ume i da ih dobro nagradi, jer se vodi devizom “zadovoljan radnik je dobar radnik”. Nedavno je prilikom gostovanja Mitrović iznenadio Jovanu u Novom vikend jutru, donevši joj poklon.

Izvor: espreso.co.rs