U Novom Pazaru postavili znak za crkvu – Pogledajte gde je završio sutradan: “Ko god da je ovo uradio, Bog će ga kazniti”

|

U Novom Pazaru postavljen je znak koji putnicima pokazuje gde se nalazi Crkva Svetog proroka Jeremije, a već sutradan ujutru je zatečen užasan prizor – znak je iščupan i bačen u potok prepun smeća.

Počinioci ovog skandaloznog dela su i dalje nepoznati, a vandalski čin podjednako osuđuju i Srbi i muslimani i jako su revoltirani bahatim ponašanjem pojedinaca. Ovo nikako ne vodi dobrosusedskim odnosima kakvi se u poslednje vreme intenzivo grade u tom delu Srbije.

“Kolika je svest tih neljudi koji bacaju ovoliko đubreta u reku tolika je svest i za ovo što su uradili”, piše u jednom od komentara, dok je u drugom između ostalog napisano:

“Novi Pazar je jedan od retkih gradova gde se porodične vrednosti i dan danas čuvaju kao svetinja, jer porodica je jedna. Ovakvih majmuna će uvek biti, ko god da je ovo uradio, Bog će ga kazniti, a vi nemojte osuđivati ceo grad i ljude iz njega na osnovu jednog incidenta ovakvog tipa”.

Izvor: kurir.rs