Čuvenu scenu sa Šurdom svi pamte: Možete li pretpostaviti ko je žena sa slike – Voli je cela Srbija

|

Glumica Danica Ristovski jedna je od najvećih dama sa domaće javne scene i žena koja ostavlja utisak lepotom i harizmom, a tako je od početka njene karijere.

Glumica u poslednje vreme spada u miljenice domaće publike zbog svojih uloga u popularnim serijama “Igra sudbine” i “Zakopane tajne”. Šarmantna, uvek nasmejana i otmena, lako je osvojila srca publike, kao što radi tokom cele karijere. Iza sebe ima veliki broj televizijskih i filmskih uloga, ali je najviše njih zabeležila u pozorištu, u kom radi još od završenih studija glume.

Interesantno je da na početku njene karijere publika imala priliku da je gleda ispred kamere nešto više. U tom periodu je zabeležila uloge u nekim od ostvarenja koja su danas kultna, između ostalih u “Vrućem vetru”, “Pozorištu u kući” i “Svetozaru Markoviću”.

U seriji “Vruć vetar” Danica je igrala lik novinarke, koja intervjuiše Šurdu (koga tumači Ljubiša Samardžić) nakon velikog uspeha koji je ostvario kao ženski frizer. Ove komične scene se i danas pamte i često prepričavaju replike.

Izvor: espreso.co.rs