Trudna zvezda serije “Tajna vinove loze”: Glumica čeka dete sa kolegom iz Crne Gore – Ljubav se rodila iz drugarstva

|

Glumica Vanja Nenadić (32) je u 5. mesecu trudnoće, saznaje Alo. Ona navodno čeka dete sa kolegom Markom Todorovićem (29), šarmantnim glumcem iz Crne Gore kog je publika gledala u ostvarenjima “Koža”, “Pad”, “Senke nad Balkanom”, “Ubice mog oca”, “Kralj Petar Prvi”, i ostalima.

Par se pre nekoliko meseci, posle više od godinu dana veze, verio u Londonu, a počeli su i da žive zajedno.

“Nismo mnogo bili po tabloidima, to je bilo samo na početku. Da, Marko je moj dečko. Prvi poljubac sa njim? U pozorištu. Pa, nije bilo u garderobi… Na sceni, u mraku. On je bio uporan. Šta se desilo sa mnom i sa Markom, to zapravo želim da kažem… Mi smo stvarno pre naše veze bili veoma bliski prijatelji. I nekako je iz toga sve preraslo u ljubav. On je to prvi osetio i onda je ostalo još malo da mene ubedi i to je to”, rekla je Vanja u jednoj emisiji i otkrila:

“Živimo zajedno i to je jedna ozbiljna priča i mirna luka”, dodala je tada glumica.

Da je potekla iz skladne porodice dokazuje i činjenica da su se njeni roditelji 2021. godine, za 30. godišnjicu braka, konačno i crkveno venčali, a tog dana izgledali su kao mladi zaljubljeni par koji je tek na početku zabavljanja. U skladnom braku oni su pored Vanje dobili i ćerku Lanu i sina Filipa. Marko se nekada bavio odbojkom, a takođe potiče iz velike porodice i ima dve sestre.

Izvor: alo.rs