Trudna Bogdana Ražnatović zablistala kod svekrve na slavi: Svi su komentarisali haljinu koju je nosila sa stomakom do zuba (FOTO)

|

Mnoge porodice u Srbiji slave Svetog Nikolu, zaštitnika moreplovaca, putnika i dece, pa je tako i u domu naše dive Cece Ražnatović posebna atmosfera na ovaj dan. Najbliži članovi porodice u vili na Dedinju dočekali su goste, a posebno se isticala trudna Bogdana Ražnatović, Cecina zanosna snajka, Veljkova supruga.

Naime, Anastasija je na svom “Instagram” profilu postavila slike iz porodičnog doma na dan slave,a pohvalila se i dobrim odnosima sa snajkom koju je ovog puta istakla u prvi plan.

Svi znaju da Bogana ima lep stil oblačenja i da je uvek doterana od glave do pete, mnogi su se pitali kako sada izgleda trudna Bogdana Ražnatović, da li je nabacila koji kilogram više i kako se oseća u drugom stanju. Ako ćemo suditi po fotografijama, zaključićemo da joj trudnoća mnogo prija.

Na sebi je imala belu haljinu, a sa lica nije skidala široki osmeh. Zaista moramo da priznamo da je ovog puta zablistala u punom sjaju, i pobrala mnogo komlimenata na račun svog izgleda, a ono što su mnogi primetili jeste da je Veljko čuva kao malo vode na dlanu, pajedva čekaju da postanu roditelji još jednog deteta.

Izvor: story.rs