Tri znaka će u februaru plivati u parama: Jarčevi, vi ste među njima

|

Astrolozi prognoziraju da će februar za mnoge znakove Zodijaka biti povoljan mesec. Očekuju nas brojne avanture, putovanja, nove ljubavi, a tri horoskopska znaka imaće sjajnu priliku da privuku novac.

Vaga

Vage će u februaru detaljno isplanirati svoj budžet i fokusiraće se na povećanje mesečnih prihoda. Početak meseca biće vrlo uspešan, a imaćete i priliku da završite projekat na kojem već duže radite. Sada je vreme da dobijete novac za sav trud i pokupite nagrade koje ste zaslužili. Vaga takođe treba da razmisli o dodatnim prilikama za zaradu.

Strelac

Početak februara za Strelca će biti vrlo opušten i zabavan. Konačno ćete moći da iskoristite vreme za odmor i napunite baterije. Kraj meseca biće produktivan sa materijalne tačke gledišta. Očekuje vas mnogo zanimljivih poslovnih predloga, a imate i podršku uticajnih ljudi. Moraćete da se dobro potrudite, ali isplatiće se.

Jarac

Jarčevi će se u februaru suočiti sa mnogim preprekama, koje će uspešno prevazići. U prvoj polovini meseca, moraćete još jednom dokazati drugima da se mogu oslonitit nas vas. Ipak, potreban je rad na reputaciji – u drugoj polovini februara to će im pomoći da zarade više novca. Takođe je dobar period da započnete novi hobi koji ste zbog nedostatka novca dugo odlagali.

Izvor: najzena.rs