Topalko pokazao svoju plutajuću kuću: Brod “Helena” odiše luksuzom – Unutra kuhinja, kreveti i sto od punog drveta (FOTO)

|

Folk pevač Milan Topalović Topalko straveni je lovac, ribolovac i zaljubljenik u prirodu, te je nakon dugogodišnjeg rada rešio da sebi priušti nešto u čemu uživa. Dok njegove kolege kupuju luksuzne stanove, on se odlučio da sebi obezbedi jednu “plutajuću kuću”.

Vikend za nama Topalko je iskoristio da isplovi svojim brodom i uživa u sunčanom danu na najlepši mogući način o čemu je obavestio pratioce na svom Instagramu gde je podelio par fotografija.

“I mater vetru…dok je nama nas…lađo moja”, napisao je pevač u opisu jedne od fotografija.

Brod koji nosi naziv „Helena“ po njegovoj ćerki jedinici pevačeva je oaza mira koju je uredio po svom ukusu i potrebama. U kabini broda se nalazi kuhinja, zatim dva kreveta za odmor, kao i sto za ručavanje od najfinijeg drveta.

“Čovekove potrebe za život su voda, vazduh, nešto da pojede, nešto da obuče i negde da prespava. Sve ostalo su želje… Ali želje su izvor patnje, što više želite, više patite”, rekao je svojevremeno Topalko koji je svoj život promenio preko noći.

“Ceo život prođe samo u trčanju, muci i problemima. Dajte, ljudi da malo uživamo! Ceo život sam bio po PS-u, nemoj ovo, treba tako, treba ovako, idi tamo… A ja, valjda treba i ja da uživam. Sad ću samo da uživam, snimam lepe pesme, pecam”, odlučio je Topalko i život nastavio na reci, a svoju novu plutajuću kuću sredio je do savršenstva.

Izvor: alo.rs