Miljana Kulić se oglasila posle diskvalifikacije: Pogledajte ko ju je sačekao i gde su se uputili

|

Miljana Kulić noćas je diskvalifikovana iz rijaliti programa “Zadruga”. Budući da je prekršila ugovor koji je potpisala pred ulazak, televizija Pink je odlučila je da pokrene tužbu protiv nje.

“Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić diskvalifikovana zbog samoincijativnog napuštanja “Zadruge”. Ona će na osnovu ugovora snositi kaznu od 100.000 evra, a TV Pink će je tužiti na osnovu ugovora”, stajalo je u pismu koje je voditeljka pročitala zadrugarima.

Miljana se sada prvi put oglasila posle diskvalifikacije, putem svog Instagram profila. Ona je objavila snimak na kom se vidi kako se vozi u kolima. Verovatno se snimala dok je putovala prema porodičnoj kući u Nišu.

Društvo joj je pravio Nenad Macanović Bebica, te dolazimo do zaključka da ju je on sačekao na rampi u Šimanovcima nakon napuštanja rijalitija.

Podsetimo, Miljana Kulić juče je pravila lom po imanju i pokušavala je da pobegne iz “Zadruge”. Na snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se kako pokušava da probije vrata u ekonomskom dvorištu, te udara i lomi sve kako bi napravila sebi prolaz.

Izvor: srbijadanas.com