Toni Bijelić više neće da ćuti: Preko advokata izneo svoju stranu priče o razvodu – Draganini fanovi u neverici

|

Nakon što je u javnosti odjeknula vest o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića, počele su da kruže razne priče i teorije. Dragana se o razvodu oglasila javnim saopštenjem, a tek nakon nekoliko dana to je učinio i njen još uvek zakoniti suprug Toni, i to preko advokata.

Biznismen hrvatskog porekla sa austrijskom adresom poželeo je da usled spekulacija koje se pišu po štampi i portalima ispriča svoju stranu priče, što je i učinio preko advokata, tačnije zvaničnim putem.

Za razliku od svoje supruge Dragane Mirković, sa kojom je proveo 24 godine i izrodio dvoje dece Marka i Manuelu, milioner nije mnogo aktivan na društvenim mrežama, niti je u međuvremenu bilo potrebe da angažuje pi-ara.

Ovaj izvor poslužio je pevačici da dopre do šire javnosti, dok je Toni odabrao drugi put. Njegova advokatica medijima je poslala zvanično saopštenje, pa čak i neki vid opomene.

“Nije istina da gospodin Bijelić ima vezu sa 15 godina mlađom ljubavnicom. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić, ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvek ponaša časno, dostojanstveno i kao porodični čovek”, prenosi Republika, a u produžetku je dodato:

“Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te zahvaljuje medijima na razumevanju što s ciljem zaštite svoje porodice i očuvanja privatnosti ne želi davati izjave povodom aktuelnih događaja, a protiv medija koji su objavama ukaljali čast i ugled gospodina Bijelića i njegove porodice će biti preduzeti pravni koraci u skladu sa Zakonom o informisanju”, izjavila je Gabriela Banić.

Dan i po posle Draganinog zvaničnog saopštenja oglasio se Toni Bijelić i štošta demantovao. Vreme će pokazati da li je Toni zaista uplovio u novu vezu, te je to razlog razvoda ili je pak istina ono što je pevačica napisala, a to je da je došlo do neslaganja i nepomirljivih razlika.

Izvor: story.rs