Telefon krije tajnu Mihailove smrti? Prijatelj tvrdi da je Janjušev brat slikao sve pretnje i čuvao u galeriji

|

Mihailo Janjušević, najmlađi brat Marka Janjuševića Janjuša juče je sahranjen u rodnom Prijepolju, a na večni počinak ispratila ga je neutešna rodbina i prijatelji. Mihailo je, kako se sumnja, digao ruku na sebe zbog internet nasilja.

Na društvenim mrežama Mihailo je godinama dobijao pretnje, uvrede, ponižavanja, a vrlo često je znao i da iste objavi na svojim profilima i apelovao na ljude da ne čine takve stvari.

Izvor otkriva da je Mihailo znao vrlo često da napravi i sliku zaslona, što je čuvao u svojoj galeriji na telefonu.

“Mihailo je bio naš mali Apolon, dečko koji je zračio pozitivnom energijom i žudeo da bude voljen. Tražio je sklonište, gde će biti voljen i prihvaćen u potpunosti. Trpeo je takvo nasilje, da je to bilo monstruozno, to su takve reči, da ljude sada treba da bude sramota, ali nikada neće naučiti ljudi da njihova jedna reč, nekog možeš odvesti u onaj mrak iz kog nema povratka. U telefonu su mu se nalazili ti skrinšotovi sa Tvitera, Instagrama, poruke koje su mu stizale”, otkriva izvor za Kurir.

Podsetimo, Mihailo Janjušević, brat Marka Janjuševića Janjuša pronađen je prema nezvaničnim informacijama u beživotnom stanju, a sumnja se na samoubistvo. Tri dana od njega nije bilo ni traga ni glasa, a onda su stigle najtužnije vesti koje su porodicu zavile u crno.

Izvor: kurir.rs