Tamara Grujić objavila retku fotografiju sa mužem: “Vuk čuva budžet, a ja samo tražim mogućnost za veći trošak”

|

Omiljeno Tv lice Tamara Grujić i njen suprug Vuk Đoković spadaju u bračne parove koji su praktično nerazdvojni. Pošto rade na istom projektu, zajedno su na poslu, putovanjima, i naravno, kući.

Društvo im od pre tri godine pravi i ćerka Lenka, pa se tročlana porodica bukvalno nikada ne razdvaja. Udruženim snagama čine sve što je u njihovoj moći da onima kojima je to neophodno obezbede krov nad glavom i dostojanstven život, a samim tim i da im vrate osmeh na lica.

Početak snimanja nove sezone serijala „Radna akcija sa Tamarom“ ekipa je obeležila zajedničkim fotografisanjem, a to je bila jedna od retkih prilika da se Tamarin suprug nađe ispred kamere, budući da je zbog svog posla uvek iza, pa voditeljku neki “prozivaju” da krije muža.

“Ne krijem muža. On je pragmatičar, pravi producent kome je osnovni zadatak čuvanje budžeta, a ja samo tražim mogućnost za veći trošak. Uvek želim da pomognem više nego što možemo. Suprug mi je vrlo staložen i duhovit čovek, a ja sam nervčik, ali i osoba koja svojom energijom pokreće čitav sistem spojenih sudova”, ispričala je jednom prilikom Tamara o životnom saputniku.

Izvor: hellomagazin.rs