Veliko slavlje u porodici Vladimira Tomovića: Svi čestitaju, a od Ivane ni traga ni glasa

|

Bivši zadrugar Vladimir Tomović objavio je na Instagramu da ima povoda za slavlje, a ubrzo su počele da se ređaju čestitke sa svih strana.

Naime, Tomović je sa prijateljima i porodicom proslavio svoj 40. rođendan u rodnom Baru, a na Instagramu je objavio fotografiju kako pozira sa svojim bratancem, dok duva svećice na torti.

“Kako opisati fotografiju, a znam da će se u komentarima provući milion pitanja poput: “Kada će svadba?” Tadija je divan, ali kada ćeš svoje da ljuljaš?” Ljudi moji. Danas sam napunio 40 godina i shvatio da život nije ono što sanjamo”, napisao je Tomović, pa dodao:

“Da je tako sve žene bi bile princeze i balerine jer su kao devojčice o tome maštale, a svi muškarci bi bili piloti, kauboji ili fudbaleri. Sve nas čeka naša sudbina i od nje pobeći ne možemo, ma šta sanjali. Živi mi bili. Volim vas”, poručio je Vladimir svojim pratiocima.

Inače, u moru čestitki, nije bilo poruke od Ivane, bivše supruge repera Nenada Aleksića Ša, pa su se Vladini fanovi zabrinuli šta se dešava između njih.

Izvor: telegraf.rs