Tajno se venčao, tajno i razveo: Nakon mnogo godina isplivala slika bivše žene Nedeljka Bajića Baje – Od pevača je mlađa 19 godina

|

Pevač Nedeljko Bajić Baja svoj privatni život vešto krije od radoznalih očiju javnosti. Ipak, poznato je da se od 2013. godine zabavljao sa lepoticom iz svog spota za pesmu “Mokra do kože”.

Devetnaest godina mlađa Ivana Baji je podarila dvoje dece u braku koji je trajao pet godina, sina Marka i ćerku Milicu. Kako se tek kasnije saznalo, supruga Nedeljka Bajića Baje i pevač su se razveli pre četiri godine, ali su zbog dobrobiti dece zadržali korektan odnos.

Ipak, pevač, koji svoj život nikada nije stavljao “na tacnu” javnosti, i ove navode tada nije potvrdio. Kako se izvesno vreme distancirao sa estrade, pevač je objasnio svoj potez.

“Nije me bilo dugo, možda i predugo, ali spremam novi album, tu sam. Nadam se da će i sa ovim pozitivnim vremenom biti dobre muzike i da će biti sve kako treba, ja sam već zadovoljan. Moje prošle pesmu jesu hit kako vi kažete, ali one su slika onog vremena, sad moramo ući u novo vreme. Ja sam čovek koji se studiozono bavi muzikom i smatram da je ono što radim pošteno i to svakodnevno dolazi do izražaja”, objasnio je Baja nedavno.

Izvor: espreso.co.rs